Δευτέρα, 15 Οκτ 2018

Περιλαίμια Scalar Energy


 

Τα Scalar Energy Pendants εκπέμπουν ενέργεια Scalar που είναι μια φυσική ενέργεια που δημιουργείται και από την ίδια τη Γη. Μπορούν να ενδυναμώνουν το ανθρώπινο σώμα, επανασυνδέοντάς μας με την πηγή της γήινης ενέργειας από την οποία οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αποσυνδεθεί,

 

Τα Scalar Energy Pendants είναι κατασκευασμένα από φυσικά μεταλλικά στοιχεία, επιλεγμένα ανάλογα με την ενεργειακή τους ιδιότητα, και στην συνέχεια τεχνολογικά επεξεργασμένα απομονώνοντας και έτσι μεταλλικά στοιχεία ορισμένου μεγέθους. Κατόπιν αυτά επανασυνδέονται σε συγκεκριμένες αναλογίες , δομημένα σε μοριακό επίπεδο με τεχνολογία τήξης (Nano Fusion technology), χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους υψηλής θερμοκρασίας τήξης.  


Ο συνδυασμός των μεταλλικών στοιχείων και της τεχνολογίας τήξης παράγει μια καταλυτική μετατροπή της ενέργειας, αναπτύσσοντας έτσι ένα φυσικό πεδίο scalar με μεγάλη χρονική διάρκεια, που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρεται σε κάθε υγρό, ανανεώνοντας τη φυσική νανομοριακή δομή.


Όταν φοράτε τα Scalar Energy Pendants, τα ενεργειακά πεδία scalar διατηρούν το νερό μέσα στο σώμα σας δομημένο σε εξαγωνικές μικρο-συστοιχίες που διαπερνούν τα κύτταρα. Αυτές οι μικρο-συστοιχίες του νερού περνούν εύκολα τις κυτταρικές μεμβράνες, μεταφέροντας θρεπτικά στοιχεία και οξυγόνο μέσα στα κύτταρα και αποβάλλοντας τις άχρηστες ουσίες και τις τοξίνες έξω από αυτά. Αυτό το εύκολο πέρασμα του νερού εντός και εκτός των κυττάρων, είναι που διατηρεί τα κύτταρα υγιή και νεανικά.


Τα Scalar Energy Pendants δεν είναι ηλεκτρικά και δεν χρειάζονται συντήρηση. Η Scalar Energy μέσα στα Pendants δεν ελαττώνεται. Στην πραγματικότητα σας παρέχει σταθερή, αμετάβλητη ενέργεια για μια ολόκληρη ζωή. Τα Scalar Energy Pendants δημιουργούν ιονισμό στον οργανισμό (αρνητικά ιόντα) που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και ενισχύεται η μοριακή δομή.


Για τα Scalar Energy Pendants έχουν χρησιμοποιηθεί εξειδικευμένες τεχνολογίες της κβαντικής φυσικής, γεωμετρίας και τεχνολογίες αξιοποίησης δονήσεων για να ενδυναμώνουν τα βιοενεργειακά πεδία του ανθρώπου, επιτρέποντάς τους να φτάσουν στην ανώτατή τους εκδήλωση. Γνωστή με την ονομασία «Τσι» (Chi) ή ενέργεια ζωτικής δύναμης σε κάποιους πολιτισμούς, διατρέχει τα σημεία των μεσημβρινών στο σώμα μας.


Εκτός από τη βελτίωση και την εναρμόνιση του ενεργειακού πεδίου, τα Scalar Energy Pendants προστατεύουν το χρήστη τους από την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση (electro-smog) δηλ. τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και τις ακτινοβολίες που δημιουργούν οι ηλεκτρικές συσκευές, τα κινητά τηλέφωνα, οι Η/Υ, τα κλιματιστικά, κ.ά. Επίσης αποκαθιστούν την ενεργειακή ισορροπία στο σύστημα των μεσημβρινών (meridian system, δηλαδή κανάλια ροής της ζωτικής ενέργειας μέσα στο σώμα, σύμφωνα με την παραδοσιακή ανατολική ιατρική).


Αυτές οι θετικές επιδράσεις μετρήθηκαν σε ελέγχους που έγιναν από αναγνωρισμένα εργαστήρια και ινστιτούτα, όπως το Holistic Center στη Γερμανία όπου ο Dr. Manfred Doepp πιστοποίησε τα αποτελέσματα με τη μέθοδο Meridian Diagnostics. Παρόμοια τεστ αξιολόγησης έγιναν και από το μηχάνημα PROGNOS, που επίσης έδειξαν αύξηση της ζωτικής ενέργειας και μείωση της δυσαρμονίας των μεσημβρινών στους χρήστες των Scalar Energy Pendant.


Πολλά διάσημα πρόσωπα (παγκόσμιοι πρωταθλητές, γνωστοί αθλητές και καλλιτέχνες) διαθέτουν ένα ή περισσότερα προϊόντα scalar energy. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ενδιαφέρονται, ενημερώνονται και εκτιμούν τα οφέλη της χρήσης αυτών των πρωτοποριακών προϊόντων, που είναι στην ουσία «συσκευές ζωτικής ενέργειας και ευεξίας».


 

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ SCALAR ENERGY PENDANTS:

 

  • Ενισχύουν άμεσα τα ενεργειακά επίπεδα του οργανισμού.
  • Προστατεύουν από τη βλαβερή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (κινητά τηλέφωνα, οθόνες Η/Υ, κ.λ.π.).
  • Αυξάνουν την αντοχή (σωματική, νοητική, ψυχική). Διεγείρουν (δραστηριοποιούν) την υγιή ροή της ζωτικής ενέργειας (Chi energy) σε όλο το σώμα.
  • Βελτιώνουν εντυπωσιακά την αίσθηση της ισορροπίας του σώματος. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό και το ενδοκρινικό σύστημα.
  • Έχουν αντιθρομβωτική δράση στα κύτταρα του αίματος. Ενισχύουν το κυκλοφοριακό σύστημα.
  • Μειώνουν τις φλεγμονές. Καταπολεμούν τους ιούς και τα βλαβερά βακτήρια.
  • Ενισχύουν την κυτταρική θρέψη και την αποτοξίνωση.
  • Προστατεύουν το DNA από τη φθορά.
  • Βοηθούν το μεταβολισμό και καθυστερούν τη διαδικασία της γήρανσης. Βοηθούν στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων.
  • Αυξάνουν την νοητική λειτουργία και την αυτοσυγκέντρωση.
  • Ηρεμούν και χαλαρώνουν το νου και το σώμα, καταπραΰνουν τη νευρική ένταση. Μειώνουν το στρες.
  • Βοηθούν στην καλή λειτουργία των οργάνων του σώματος (π.χ. την νεφρική λειτουργία, την αποτοξίνωση του ήπατος, κ.λ.π.).
  • Ανακουφίζουν τις πεπτικές διαταραχές (δυσκοιλιότητα), διευκολύνουν την λειτουργία του στομάχου και των εντέρων και επιταχύνουν την καύση του λίπους.

 

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 

  • Παρόλο που δεν είναι συνηθισμένο, κάποια άτομα μπορεί να αισθάνονται στην αρχή της χρήσης κάποια ενόχληση (βάρος στο κεφάλι, ελαφριά ζάλη κ.λ.π.). Αυτά μπορεί να συμβούν σε οργανισμούς που έχουν χρόνιο ενεργειακό μπλοκάρισμα και οξείδωση από τοξίνες και ελεύθερες ρίζες. Αν συμβεί αυτό, βγάλτε το Pendant και δοκιμάστε να το φοράτε μόνο για λίγα λεπτά την ημέρα, αυξάνοντας σταδιακά το χρόνο που το φοράτε σε δύο μέρες ή εβδομάδες. Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να βάλετε το Pendant σε μία τσέπη κάτω από τη μέση σας. Ύστερα από λίγες εβδομάδες, μπορείτε πάλι να επιχειρήσετε να φορέσετε το Pendant στο λαιμό.
  • Επειδή τείνει να αυξάνει την εγρήγορση και τα ενεργειακά επίπεδα, μερικοί άνθρωποι μπορεί να δυσκολεύονται να κοιμηθούν φορώντας το Pendant. Αν αυτό σας συμβεί, τότε δοκιμάστε να βγάζετε το Pendant 4-5 ώρες πριν κοιμηθείτε.
  • Αν αισθανθείτε πως το Pendant έχει κάπως «χάσει» την αποτελεσματικότητά του αφού το φορέσετε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε βγάλτε το για λίγο. Φορέστε το και πάλι ύστερα από μια εβδομάδα και θα χαρείτε ξανά τα ευεργετικά του οφέλη.

 

FUTURELIFE HELLAS | BY WeHitch M.I.K.E.
Κατασκευή E-shop WeHitch
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.