Σάββατο, 22 Σεπ 2018

Scalar Energy - Zero Point Energy

Οι μορφές ενέργειας με τις οποίες είμαστε εξοικειωμένοι περιλαμβάνουν τη φωτεινή ενέργεια, τη θερμότητα, τον ήχο και τον ηλεκτρομαγνητισμό. Αυτοί οι τύποι ενέργειας έχουν και σωματιδιακές και κυματικές ιδιότητες και μπορούν να μετρηθούν με όρους εύρους και συχνότητας. Είναι γνωστές ως εγκάρσια κύματα.


Ο μαγνητισμός είναι ένα ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει ένα κινούμενο ηλεκτρικό φορτίο και μπορεί να ανακαλυφθεί από τις επιδράσεις του πάνω σε αγώγιμα μέταλλα.


Τα συνηθισμένα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που γνωρίζουμε λέγονται εγκάρσια ηλεκτρομαγνητικά κύματα και μπορούμε να τα διακρίνουμε από τα διαφορετικά διαμήκη ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Αυτά τα κύματα Scalar δεν θεωρούνται υπαρκτά στον “υλικό” κόσμο,  αλλά υπάρχουν μόνο μέσα στο «κενό»(vacuum) χώρο του διαστήματος ή στην διάσταση του χρόνου. Πρέπει να έχουμε υπ’ όψιν ότι αυτό το «κενό» για το οποίο μιλάμε υπάρχει και διαπερνά τα πάντα. Ακόμη και τα σώματά μας αποτελούνται κυρίως από «κενό» χώρο ανάμεσα στα άτομα και τα μόρια. Έτσι η πύλη εισόδου σε αυτόν τον συναρπαστικό ωκεανό ενέργειας μπορεί να βρίσκεται σε κάθε σημείο του σύμπαντος, είναι παντού γύρω μας και παντού μέσα μας.


Ο όρος που περιγράφει καλύτερα την ενέργεια αυτού του λεπτοφυούς βιοενεργειακού πεδίου, είναι ο όρος Scalar Energy– Zero Point Energy– Κοσμικός Αιθέρας. Όλοι έχουμε ακούσει για τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα έχουν συχνότητες και κυματική δράση. Μπορούν να μετρηθούν και η μονάδα μέτρησής τους είναι το Hertz. Ίσως να μην έχετε ακούσει για τα πεδία Scalar, αλλά είναι πολύ γνωστά στην αστροφυσική, στην γεωλογία και στην υδροδυναμική. Η Scalar Energy δεν είναι τμήμα του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος και δεν μετριέται με όρους χερτζιανής συχνότητας.  Είναι μια ενέργεια που ανεξάρτητα υφίσταται, που ανταποκρίνεται στην πρόθεση και μέσω αυτής μεταβάλλει την κατάσταση των ηλεκτρομαγνητικών σωματιδίων.


Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα σωματίδια, όταν προγραμματιστούν βάσει της πρόθεσης, συνδυάζονται ή συστοιχίζονται με αντίστοιχες ενέργειες και διαμορφώνεται ένα ενεργειακό πρότυπο που εναποτίθεται σε υλική μορφή.
 

Τα πεδία Scalarυπάρχουν και υφίστανται εκτός του σχετικού χώρου και χρόνου. Η Scalar Energy δεν ακτινοβολεί όπως τα κύματα, αλλά επεκτείνεται προς τα έξω ενεργειακά σε σπειροειδή μορφή.

Δεν αποδυναμώνεται με το πέρασμα του χρόνου ή με την απομάκρυνση από την πηγή της. Είναι απεριόριστη και ικανή να διαπερνά τα στερεά υλικά. Αυτή η ενέργεια έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει πληροφορίες και έχει εκπληκτική δύναμη. Ο χώρος που καταλαμβάνει δεν είναι κενός, αλλά περιέχει ένα δίκτυο από αρμονικά, ισορροπημένα πεδία.

Αυτά τα πεδία αποτελούν έναν ωκεανό άπειρης ενέργειας και έχει ανακαλυφθεί πως αυτή η άφθονη ενέργεια μπορεί να αποσπαστεί από την επικράτεια της 5ης διάστασης, για να διασχίσει τον τρισδιάστατο κόσμο μας, για να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, ακόμη και για να συμβάλλει σε θεραπευτικούς σκοπούς.

               

ΤΟ ΚΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ

(Bill Morgan, Scalar wars)

Αυτή η εκπληκτική ανακάλυψη αναγγέλλει πως το «κενό» διάστημα στην πραγματικότητα δεν είναι κενό, αλλά ένας τεράστιος ωκεανός συναρπαστικής ενέργειας. Ο Συνταγματάρχης Tom Bearden αναφέρεται σ’αυτό τον ωκεανό ενέργειας ως ύπαρξη της «διάστασης του χρόνου». Ενέργεια εκτός του χρόνου? Μοιάζει κάτι σαν την ταινία  Star Trek, αλλά αυτό είναι το σημείο που η νέα φυσική επιστήμη της Scalar elektromagnetics έχει προσεγγίσει. Όσο για το που θα οδηγήσει, ίσως να είναι πέρα από οτιδήποτε το Star Trek θα μπορούσε να ονειρευτεί. Ζούμε σε ένα τρισδιάστατο κόσμο που η επιστήμη ονομάζει «3-space» Αλλά υπάρχει επίσης και το «χρονοδιάστημα» ή «4-space».


Τότε απρόσμενα έρχεται αυτή η καινούργια καταπληκτική γνώση ότι ο χρόνος αυτός καθαυτός είναι ουσιαστικά συμπιεσμένη ενέργεια. Και είναι ενέργεια που συμπιέζεται ακριβώς από τον ίδιο παράγοντα από τον οποίο η ύλη θεωρείται συμπιεσμένη ενέργεια: την ταχύτητα του φωτός στο τετράγωνο.


Έτσι έχουμε ένα νέο σύντροφο της διάσημης εξίσωσης E=mc2. Τώρα συνοδεύεται με την Ε=tc2 (όπου t είναι ουσιαστικά το «δέλτα-t» δηλαδή η μεταβολή του χρόνου:

“E equals em-cee-squared”

Και

“E equals delta-tee-cee-squared”

Ακούγεται σαν ένα ευχάριστο κουδούνισμα, σαν μια καμπάνα ελευθερίας που αναγγέλλει μια νέα εποχή. Και όπως η ατομική βόμβα απελευθέρωσε την συμπιεσμένη ενέργεια ως ύλη, έτσι μπορούμε τώρα να αξιοποιήσουμε την θαυμάσια ενέργεια που είναι συμπιεσμένη μέσα στον ίδιο το χρόνο. Δίνει ένα εντελώς καινούργιο νόημα στον όρο «είναι θέμα χρόνου».

 

FUTURELIFE HELLAS | BY WeHitch M.I.K.E.
Κατασκευή E-shop WeHitch
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.