Σάββατο, 22 Σεπ 2018

Scalar Energy και Υγεία

Η Scalar Energy είναι φυσική, συμβατή με τον άνθρωπο καλή ενέργεια, που δεν έχει καμία παρενέργεια (ή μόνη « παρενέργεια» της είναι η βελτίωση της υγείας).

Ενισχύει τη Ζωτική δύναμη του σώματος, το βιοενεργειακό πεδίο και επιφέρει ολιστική ευεξία.

Η ενέργεια αυτή καθ’ εαυτή δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί με τρόπους που βοηθούν ή βλάπτουν.

Ηλεκτρικά φορτία μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να διεγείρουν τους αδρανείς μύες και να προάγουν τη θεραπεία ή μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να εξολοθρεύσουν ανθρώπους. Τα λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την όραση ή για να τυφλώσουν τα εχθρικά στρατεύματα στον πόλεμο. Η πυρηνική ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιορίσει την καρκινική διαδικασία ή για να ισοπεδώσει ολόκληρες πόλεις. Όλα εξαρτώνται από το πώς χρησιμοποιείται η ενέργεια.

Η ζωή χαρακτηρίζεται από ενέργεια. Όλα τα κύτταρα του σώματος παράγουν και συντηρούν ένα ηλεκτρικό φορτίο, δια μέσου της μεμβράνης τους.


Επίσης κάθε κύτταρο έχει θετικό και αρνητικό φορτίο. Γενικά, εξωτερικά του κυττάρου υπάρχει θετικό και εσωτερικά υπάρχει αρνητικό φορτίο. Όμως αυτά τα φορτία μπορούν να αντιστρέφονται στιγμιαία, μέσω της δράσης πάνω στη μεμβράνη του κυττάρου που οδηγεί τα ιόντα νατρίου έξω από το κύτταρο και αντλεί τα ιόντα καλίου μέσα στο κύτταρο (το ιόν είναι ένα άτομο ή ομάδα από άτομα που μεταφέρουν ηλεκτρικό φορτίο). Αυτή η κίνηση των ηλεκτρικά φορτισμένων ιόντων στα κυτταρικά επίπεδα, είναι που διαμορφώνει τα βασικά δομικά πλαίσια για τους σύνθετους ηλεκτρομαγνητικούς  μηχανισμούς των ενεργειών του σώματος. Για να σχηματίσετε νοερή εικόνα για το πώς λειτουργεί αυτό το ενεργειακό σύστημα, φανταστείτε κάθε κύτταρο του σώματος σαν μικρογραφία μπαταρίας. Τότε δείτε νοερά την κίνηση της ενέργειας από τη μια μπαταρία στην άλλη να αποδίδει ένα φορτισμένο ενεργειακό πεδίο. Τώρα, φανταστείτε εκατομμύρια τέτοιες μπαταρίες και δείτε νοερά την ενέργεια που ρέει από όλες αυτές τις μπαταρίες και την ενέργεια που εκπέμπεται από αυτές. Η ροή της ενέργειας μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα δεν είναι και πολύ διαφορετική από αυτή τη ροή.Οι νευρικές ωθήσεις είναι στην πραγματικότητα μικρά ηλεκτρικά ρεύματα. Η σύσπαση των μυών προκαλείται από τη δημιουργία χημικής ενέργειας. Τα ένζυμα είναι πρωτεΐνες που επιταχύνουν και διευκολύνουν την διάσπαση των τροφών, καθαρίζουν και επιδιορθώνουν τους φθαρμένους ιστούς και εξειδικεύουν τις δραστηριότητες μέσα στα κύτταρα και έχουν περιγραφεί ως μεταφορείς της ενέργειας.
Η ισχύουσα αλλοπαθητική αντίληψη της ιατρικής και του χειρισμού ενός ασθενούς, θεωρεία τον ασθενή ως μια σύνθετη βιολογική οντότητα. Από την άλλη πλευρά, η νέα και σύντομα αναδυόμενη κοσμοθεωρία της ενεργειακής ιατρικής βλέπει τον ασθενή σαν ένα σύνθετο βιολογικό σύστημα και δίκτυο ενέργειας. Η ενεργειακή ιατρική αναγνωρίζει την ενέργεια ως μια λεπτοφυή, ζώσα δύναμη: Μια δύναμη που καθορίζει την υπόσταση της υγείας και της γενικής ευεξίας ενός ανθρώπου. Εδώ το φυσικό σώμα θεωρείται ως ένα δίκτυο ζωτικής ενέργειας και μέσα και έξω από το σωματικό πλαίσιο λειτουργίας. Για την ενεργειακή ιατρική η ασθένεια προκύπτει από μια αδυναμία ή μια διαταραχή σε αυτά τα ενεργειακά πλέγματα, εκεί όπου το σύστημα ενέργειας είναι εκτός ισορροπίας και σε δυσαρμονία με το ανθρώπινο σώμα.

Κάθε άνθρωπος μπορεί να βασίζεται στις δικές του/της ενέργειες αυτο-ίασης που είναι εκ γενετής δικαίωμα του καθενός. Η ενεργειακή ιατρική βοηθά τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν αυτή τη λεπτοφυή ενέργεια για άριστη υγεία.


Η Scalar Energy είναι μία λεπτοφυής ενέργεια που μπορεί να αξιοποιηθεί για να παράγει θεραπευτικές συχνότητες ενέργειας, συχνότητες που είναι ωφέλιμες για την υγεία μας. Είναι μια μοναδική μορφή ενέργειας που ενσωματώνεται στα αντικείμενα μέσα στο πεδίο της. Τα εμπλουτισμένα με Scalar Energy προϊόντα γίνονται έτσι μεταφορείς αυτής της ενέργειας και με τα προϊόντα αυτά η υγιής ενέργεια μεταβιβάζεται στα κύτταρα, εκεί όπου τα θρεπτικά στοιχεία μεταβολίζονται. Ένα από τα βασικά οφέλη που επιφέρει αυτό, είναι ότι βοηθά στη διατήρηση του ηλεκτρικού φορτίου κατά μήκος της μεμβράνης των κυττάρων στο ανώτερο επίπεδο. Αυτό  σημαίνει πως τα θρεπτικά στοιχεία εισέρχονται και τα τοξικά αποβάλλονται από τα κύτταρα πολύ αποτελεσματικά, με εμφανή οφέλη στη λειτουργικότητα του κυττάρου. 

Η Scalar Energyέχει μερικές ακόμη εκπληκτικές ιδιότητες. Όταν εμφυτεύεται  σε υψηλής ποιότητας προϊόντα, δυναμοποιείται για μήνες και χρόνια. Επανέρχεται ακόμα και μετά από την έκθεση σε ακτίνες Χ.

Εμφυτεύεται στα προϊόντα και τα αντικείμενα που βρίσκονται δίπλα ή κοντά. Μπορεί να ακυρώσει τις βλαβερές συνέπειες της ακτινοβολίας των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, των μικροκυμάτωνκαι την αρνητική γεωπάθεια  που έχουμε στα σπίτια και στα κτίρια.

Αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι το συμπαντικό πεδίο Scalar Energy είναι το ευρύτερο πεδίο υπόστασης μέσα από το οποίο λειτουργεί το φυσικό μας σώμα, είναι ανάγκη να εξετάσουμε τις ειδικές εφαρμογές αυτού του πεδίου πάνω στο ανθρώπινο σώμα.


Πως επιδρά η Scalar Energy πάνω στο σώμα;

Η Scalar Energy διατηρεί το ζωτικό πεδίο που περιβάλλει το ανθρώπινο σώμα, αλλά και το ίδιο το σώμα σε εξαιρετική κατάσταση. Φροντίζει το σώμα σας να βρίσκεται σε ένα άριστο ενεργειακό επίπεδο για να παραμένετε υγιείς έως το κυτταρικό επίπεδο. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει πως η Scalar Energy  ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, των υγρών της λέμφου και τη ροή της ενέργειας. Διευκολύνει την διανομή των θρεπτικών στοιχείων στα κύτταρα και την απομάκρυνση των τοξικών, δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Eμποδίζει τη φθορά του DNA, ενισχύοντας τους δεσμούς υδρογόνου μέσα στο DNA (το γεγονός αυτό έχει επαληθευτεί από φασματογράφους). Μειώνει τα οιδήματα και τις φλεγμονές, προστατεύει από τη γήρανση και τον καρκίνο.

Το ανθρώπινο σώμα έχει κρυσταλλικές δομές στο τοίχωμα του κάθε κυττάρου που μπορούν να συγκρατούν ηλεκτρικό φορτίο. Όταν το σώμα εισέλθει σε πεδίο Scalar, το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ατόμου τονώνεται και αυξάνεται το εύρος του. Η παραγωγή και η αξιοποίηση της βιοενέργειας Scalar μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συνειδητή πρόθεση.


Οι επιπτώσεις της για την ψυχική υγεία είναι επίσης ευοίωνες. Καθώς εξισορροπεί το αριστερό και το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου, προάγει τη διανοητική ισορροπία, την εγρήγορση και τη διαύγεια. Έχει ιδιότητες που καταπολεμούν το άγχος και τη κατάθλιψη και προστατεύει από τις αρνητικές ψυχικές ενέργειες.

Τα προϊόντα Scalar Energy παράγουν ένα υψηλής πυκνότητας κυματικό Scalar matrix, που είναι ένα συνεκτικό πεδίο από ενέργεια που αποδεδειγμένα προωθεί την ανανέωση των κυττάρων του ανθρώπου, την ανοσοποιητική λειτουργία και τις λειτουργίες των νευροδιαβιβαστών. Αυτό  το συνεκτικό πεδίο αναζωογονεί το νου και το σώμα για να επιστρέψει στην ανώτατη λειτουργικότητά του.

Η Scalar Energy το κάνει αυτό δημιουργώντας μια δονητική κίνηση προς μια αυθεντική, φυσική ενεργειακή μήτρα φωτός του εαυτού μας, μέσα στην οποία είμαστε ανεπηρέαστοι από την αντίσταση των συνειδητών και ασυνείδητων πεποιθήσεων, σκεπτομορφών και συναισθηματικών καταστάσεων.

Με την είσοδο της Scalar Energy, μία αυθόρμητη διαδικασία βιοσυντονισμού ξεκινάει, διεγείροντας την κυτταρική συνειδητότητα σε νου και σώμα για να εκδηλωθεί και να λειτουργήσει στην ανώτατη δυνατότητα συνοχής και στη θεϊκά ενορχηστρωμένη τάξη. Για να συνειδητοποιήσουμε, να εκδηλώσουμε και να βιώσουμε μια ανεμπόδιστη μακροζωία, απαιτείται η συνειδητότητα νου και σώματος να εισέλθει σε μια κατάσταση λειτουργίας πέρα από το σχετικό του χωροχρόνου. Αυτή η κατάσταση δημιουργείται μέσα στους κραδασμούς του πεδίου της Scalar Energy.


 

Τα προϊόντα Scalar Energy συντονίζονται με ένα νέο κόσμο καθαρής δυναμικής προοπτικής. Βρισκόμαστε στο επίκεντρο ενός εξελικτικού άλματος που μας εμπνέει για να θεραπεύσουμε τα σώματά μας, να ξεμπλοκαριστούμε συναισθηματικά, να αποκτήσουμε νοητική  διαύγεια και να ανακαλύψουμε τον ψυχισμό μας. Υπάρχουν λοιπόν συναρπαστικά νέα: Δεν είμαστε απομονωμένοι : είμαστε όλοι συνδεδεμένοι μέσω μίας αόρατης ενέργειας που μέχρι τώρα δεν έχει υπολογιστεί, της κοσμικής ενέργειας - Scalar Energy.ΕΧΕΙ  ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ  ΠΩΣ Η  SCALARENERGY:


1.   Εξουδετερώνει τις αρνητικές συνέπειες των τεχνητών συχνοτήτων στο σώμα μας. Οι τεχνητές συχνότητες είναι της κλίμακας των 60 Hertz, που μας αποδυναμώνουν, μας κουράζουν, δημιουργούν υπνηλία, μας εξασθενούν, κ.λ.π.

2.   Βελτιώνει τη διαπερατότητα των τοιχωμάτων του κυττάρου, επιτρέποντας στα θρεπτικά στοιχεία και τα αντισώματα να εισέρχονται στα κύτταρα και στα τοξικά στοιχεία να αποβάλλονται ευκολότερα. Με άλλα λόγια, ενισχύει την αποτοξίνωση και την διαδικασία της αφομοίωσης των θρεπτικών στοιχείων (στις περιπτώσεις του σακχαροδιαβήτη, της χοληστερόλης και της υπέρτασης).  Ενισχύει το σύστημα (την ικανότητα του σώματος) να απορροφά τις βιταμίνες από τις τροφές και τα ροφήματα και αυξάνει την αποτοξίνωση από χημικές ουσίες των τροφών και των ροφημάτων.

3.   Προστατεύει το DNA των κυττάρων από τη φθορά αυξάνοντας την ενέργεια των δεσμών του υδρογόνου που συγκρατούν το DNA. Η Scalar Energy έχει την ικανότητα να εντυπώνεται στο DNA.

4.   Αυξάνει το ενεργειακό επίπεδο κάθε κυττάρου του σώματος έως την κλίμακα των 70-90 millivoltπου προάγει την υγεία και μπορεί ακόμα και να εμποδίσει ή να αντιστρέψει τα καρκινικά  κύτταρα, καθώς αυτά τα κύτταρα είναι σχεδόν χωρίς εξαίρεση, κύτταρα χαμηλών volt (15-20 millivolt). Τα σωματίδια του DNAσυνδέονται μεταξύ τους με δεσμούς υδρογόνου. Όταν καταστρέφονται οι δεσμοί υδρογόνου του DNAμερικά από τα σωματίδια του DNA χάνουν την συνοχή τους (αποδομούνται) και γίνονται καρκινικά κύτταρα. Η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι, καθώς τα βολτ του κυττάρου αρχίζουν να πέφτουν σε σημείο όπου η ίδια η επιβίωση του κυττάρου είναι αμφίβολη, τότε το κύτταρο αρχίζει να πολλαπλασιάζεται ανεξέλεγκτα σε μια απόπειρα να εξασφαλίσει την «επιβίωσή» του. Όταν ανεβαίνουν τα βολτ (πράγμα που συμβαίνει όταν χρησιμοποιούμε προϊόντα εμπλουτισμένα με ScalarEnergy) το κύτταρο δεν έχει πλέον ανάγκη να πολλαπλασιάζεται ανεξέλεγκτα. Κατά συνέπεια μπορεί να ξαναγίνει και πάλι φυσιολογικό.Barron Report

5.   Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, την λειτουργία του λεμφικού

συστήματος, ρυθμίζει την πίεση του αίματος και βελτιώνει το αιματικό προφίλ ενάντια στις θρομβώσεις. Καθαρίζει το αίμα, βελτιώνει τα Chylomicron(σωματίδια πρωτεΐνης / λίπους που αιωρούνται μέσα στο αίμα). Όταν καθαρίζει το αίμα και το προφίλ των chylomicron(τριγλυκερίδια / χοληστερόλη) είναι σε άριστο επίπεδο, τότε η ροή του αίματος γίνεται αβίαστα και αυτό βοηθά στη ρύθμιση της πίεσης του αίματος.

6.   Προστατεύει το ενδοκρινικό σύστημα.

7.   Ενδυναμώνει την ανοσοποιητική λειτουργία έως και 149%.

8.   Βελτιώνει τη νοητική λειτουργία και διαύγεια και εξισορροπεί τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, όπως φάνηκε από το αυξημένο εύρος των συχνοτήτων σε ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (E.E.G.)

9.    Καταπραΰνει την κατάθλιψη εμποδίζοντας την αποθήκευση της  

 νοραδρεναλίνης στα νευρικά κύτταρα.

10.    Μειώνει τις φλεγμονές.

11.    Καταπολεμά τους ιούς και τα βλαβερά βακτήρια.

12.    Καθυστερεί την διαδικασία της γήρανσης.


ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ  ΥΓΕΙΑΣ  ΟΠΟΥ  ΕΧΕΙ  ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ  ΠΩΣ  ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ  ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ  ΤΑ  ΠΡΟΪΟΝΤΑ  SCALAR ENERGY


 • Πόνοι  αρθρίτιδας
 • Θλάσεις
 • Μώλωπες
 • Εντάσεις
 • Οιδήματα-Φουσκώματα
 • Ένταση στην ωμοπλάτη
 • Τραυματισμοί
 • Πονοκέφαλοι
 • Κράμπες περιόδου
 • Μυϊκοί πόνοι
 • Πόνοι χεριών και καρπών (σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα)
 • Πόνοι της μέσης
 • Φλεγμονές των συνδέσμων
 • Φλεγμονές των τενόντων
 • Νευρικές φλεγμονές

 

FUTURELIFE HELLAS | BY WeHitch M.I.K.E.
Κατασκευή E-shop WeHitch
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.