Σάββατο, 22 Σεπ 2018

Scalar Energy και DNA

Τα κύματα Scalar έχουν σχέση με την επιστήμη των κβαντικών πεδίων (κβαντομηχανική) και πιθανόν να είναι σε θέση να διαφοροποιούν τα ενδεχόμενα κβαντικά φαινόμενα.

Οι σύγχρονες έρευνες για το κύτταρο βασίζονται πλέον στις αρχές της κβαντικής φυσικής που δείχνουν πως ο κόσμος είναι δημιουργημένος από ενέργεια. Ερευνητές τώρα υποστηρίζουν πως οι μεμβράνες των κυττάρων περιέχουν ειδικές πρωτεΐνες που λέγονται «πρωτεΐνες ενσωματωμένες στη μεμβράνη» (Integral Membrane Proteins  IMPS), που ανταποκρίνονται σε ενεργειακά σήματα από το εξωτερικό και το εσωτερικό περιβάλλον. Αυτές είναι σπουδαίες ανακαλύψεις, γιατί αναγνωρίζουν πως η βιολογική συμπεριφορά μπορεί να ελέγχεται από «αόρατες» ενεργειακές δυνάμεις, που περιλαμβάνουν την σκέψη.

Υπάρχουν Κβαντικά Μηχανικά μοντέλα που περιγράφουν υποατομικά σωματίδια όπως τα Excitons, Plasmons και Solitons που μπορούν να αποθηκεύουν και να μεταφέρουν βιολογικές πληροφορίες κατά μήκος των μακρομορίων ανταποκρινόμενα σε χαμηλές συχνότητες Scalar Energy. Με άλλα λόγια, η Scalar Energy είναι σε θέση να εντυπώνεται στο ίδιο το DNA μας.

Μέσα στα κέντρα παραγωγής ενέργειας των  κυττάρων (τα μιτοχόνδρια), η κεραία του DNA λαμβάνει  το σχήμα που λέγεται supercoil  (είναι σειρά από διπλούς έλικες - möbiuscoil). Tα περισσότερα κύτταρα του σώματος περιλαμβάνουν χιλιάδες από αυτούς τους διπλούς έλικες möbius, που δημιουργούν κύματα Scalar σε όλα τα κύτταρα και σε όλο το σώμα. Ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα διαθέτει διπλούς έλικες möbiusμέσα στο DNA, μέσα στο κυκλοφοριακό σύστημα και ούτω καθεξής. Ακόμη και ο ήλιος δημιουργεί γιγαντιαίους έλικες möbius, αποτελούμενους από τεράστια μαγνητικά πεδία.

FUTURELIFE HELLAS | BY WeHitch M.I.K.E.
Κατασκευή E-shop WeHitch
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.