Σάββατο, 22 Σεπ 2018

Πώς δημιουργείται η Scalar Energy

Η Scalar Energy μπορεί να δημιουργηθεί με διάφορους τρόπους: ηλεκτρονικά, μαγνητικά, βιοτεχνολογικά, μέσω της φυσικής και οπτικοηλεκτρονικά  με σχέδια συγχρονισμένων κινήσεων στην οθόνη του Η/Υ.

Η Scalar Energy δημιουργείται ότανδύο ηλεκτρομαγνητικά κύματα με τις ίδιες συχνότητες (συνήθως ονομάζονται κύμα και αντικύμα) συναντηθούν από δύο αντίθετα συγκλίνοντα διανύσματα(ακριβώς 180 0 εκτός φάσης με όρους χρόνου).


Όταν συναντηθούν τα κυματικά διανύσματα, οι ίσες συχνότητες τους αλληλοεξουδετερώνονται ηλεκτρικά και μαγνητικά,(δηλαδή οι εντάσεις μειώνονται και εξουδετερώνονται. Το αποτέλεσμα δεν είναι ακριβώς εξουδετέρωση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων αλλά είναι μεταμόρφωση της ενέργειας σε κύμα. Στην ουσία συντελείται μια μεταμόρφωση της ενέργειας που επιστρέφει σε μια κατάσταση δυνητικού  «κενού» αφήνοντας πίσω μια «στατική», μόνιμη μορφή ενέργειας, με μηδενική συχνότητα. Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό πεδίο κυμάτων σε σύγκριση με τα Χερζιανά κύματα.

Διαφορετική είναι και η εικόνα τους. Αυτό είναι το πεδίο της Zero Point η Scalar Wave Energy.Κύματα Scalar Energy μπορούν επίσης να δημιουργηθούν από ένα πηνίο

Möbiuscoil (τυλίγοντας ηλεκτρικά σύρματα στο σχήμα του αριθμού οκτώ (8) και όταν το ηλεκτρικό ρεύμα διαρρέει τα σύρματα σε αντίθετες κατευθύνσεις, τα αντιμέτωπα ηλεκτρομαγνητικά πεδία από τα δύο σύρματα αλληλοκαταργούνται και μετατρέπονται σε πεδία Scalar.

Η Dr Valerie Hunt PhD., ομότιμη καθηγήτρια στο UCLA (Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας), μία επιφανής ερευνήτρια του ανθρώπινου βιοενεργειακού συστήματος, λέει πως όταν δύο ομοειδείς συχνότητες προερχόμενες από αντίθετες κατευθύνσεις συναντηθούν, “καταργούν η μία την άλλη”. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μόνιμη μορφή ενέργειας. Επίσης υποστηρίζει ότι, τα τωρινά όργανα που χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση της ενέργειας δεν είναι εξοπλισμένα για να μετρούν την σταθερή ενέργεια, γιατί τα όργανα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να μετρούν Χερτζιανές συχνότητες ενέργειας και μήκη κύματος. Αυτός είναι ο κύριος λόγος πίσω από το γεγονός ότι η συζήτηση για Scalar Energy στην επιστημονική κοινότητα είναι ακόμα μάλλον περιορισμένη. Εκείνο που μπορεί προς το παρόν να μετρηθεί και να αποδειχτεί εμφανώς, είναι οι επιδράσεις της πάνω στα σώματα και στους ζωντανούς οργανισμούς, που κυρίως αποτελούνται από νερό. Επιδρά καταλυτικά στη μοριακή δομή του νερού και σε ότι περιέχει υδρογόνο και οξυγόνο.

Η Scalar Energy είναι πάντοτε υπαρκτή μέσα στο σύμπαν.

Δεν μπορεί να μετρηθεί απευθείας, από τη στιγμή που αυτό θα είχε να κάνει με τη μέτρηση κάποιου πράγματος που είναι 5 διαστάσεων με εργαλεία των τριών διαστάσεων (ή 4 διαστάσεων, εάν ο χρόνος θεωρηθεί ως παράγων). Όμως, οι επιδράσεις της πάνω στα αντικείμενα και στα σόματα στα οποία ενσωματώνεται μπορούν να αποδειχθούν εμφανώς. με την φωτογραφία Kirlian και την τεχνική GDV (Gas Discharge Visualization) του δόκτορος Korotkov.

FUTURELIFE HELLAS | BY WeHitch M.I.K.E.
Κατασκευή E-shop WeHitch
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.