Σάββατο, 22 Σεπ 2018

Ιδιότητες της S/E και Σύγκριση με Άλλες Ενέργειες

Η παραδοσιακή αντίληψη για την ενέργεια είναι ότι ρέει προς τα έξω με τη μορφή κυμάτων. Π.χ. τα συνηθισμένα κύματα στο νερό, όπως και τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, έχουν μια κατεύθυνση, ένα διάνυσμα μέσα στο χώρο. Διαδίδονται μέσα στο χώρο και το χρόνο. Όμως η Scalar Energy  δεν διαχέεται όπως αυτά τα κύματα, αλλά επεκτείνεται προς τα έξω κυκλοειδώς ( σπειροειδώς).

Το απέραντο διάστημα δεν είναι κενό αλλά περιλαμβάνει ένα πεδίο ενεργειακών συστημάτων που είναι ζωντανό. Αυτή η παλλόμενη, δυναμική ενέργεια διαχέει ένα δίκτυο από αρμονικά ισορροπημένες ενέργειες.

Ο χώρος που καταλαμβάνει η  Scalar Energy είναι εμπλουτισμένος με ενέργειες. Οι ενέργειες Scalar είναι πάντοτε παρούσες μέσα στο περιβάλλον. Εννοιολογικά η Scalar Energy μπορεί να θεωρηθεί πως έχει μηδενική συχνότητα,  είναι μια μόνιμη μορφή ενέργειας που δεν μπορεί να αξιολογηθεί από τα υπάρχοντα όργανα μέτρησης Χερτζιανών συχνοτήτων.

Η Scalar Energy έχει ιδιότητες που είναι πιο κοντά στο μαγνητισμό. Αποτελείται από πεμπτοδιαστατικά μη γραμμικά, μη Χερτζιανά κύματα. Αντί να εστιάζεται σε ακτίνες ή να διαρρέει σύρματα, τείνει να γεμίζει το χώρο της. Δεν χάνει την έντασή της καθώς κινείται μακριά από την πηγή της, πράγμα που δεν συμβαίνει με τον μαγνητισμό ή τη θερμότητα. Διαπερνά τα αντικείμενα και εμφυτεύει την υπογραφή της πάνω σε αυτά. Αυτό σημαίνει ότι η ScalarEnergyμπορεί να ενσωματώνεται μέσα στα εμπλουτισμένα με αυτήν προϊόντα  και ως ενέργεια μπορεί να μεταφέρεται μέσα στα κύτταρα του σώματός σας, όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα εμπλουτισμένα με Scalar Energy. Επίσης, η Scalar Energy μπορεί να δυναμοποιείται και να αναπαράγεται απεριόριστα, έτσι από τη στιγμή που η ενέργεια αυτή αποτυπωθεί  στο σώμα σας, μπορείτε να τη διατηρήσετε με τακτική λήψη ή χρήση προϊόντων εμπλουτισμένων με  αυτήν.

Στην κοινότητα της Νέας Εποχής γίνεται πολύς λόγος για τα οφέλη πραγμάτων όπως οι κρύσταλλοι Τάχυον, η Ραδιονική, οι Πυραμίδες, κλπ. Οι αναλύσεις δείχνουν ότι όλα αυτά ουσιαστικά είναι συσκευές που παράγουν ScalarEnergy, αλλά ούτε καν πλησιάζουν σε αποτέλεσμα την λήψη ή τη χρήση προϊόντων ενισχυμένων με Scalar Energy.(BARRONREPORT)

1.   Η Scalar Energy είναι ενεργειακά πεδία  που πληρούν το χώρο.

2.   Διαπερνά και εμφυτεύεται και στα στερεά αντικείμενα χωρίς να χάνει την ισχύ της.

3.   Έχει τη μοναδική ικανότητα να αναγεννάται  και να αυτοαναπαράγεται απεριόριστα.

4.   Η δράση της είναι αυξανόμενη και δυναμοποιείται με την πάροδο του χρόνου.

5.   Δεν εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου και της απόστασης.

6.   Επεκτείνεται προς τα έξω κυκλοειδώς (σπειροειδώς) και μπορεί να ταξιδεύει με ταχύτητα μεγαλύτερη από την ταχύτητα του φωτός.

7.   Έχει ακαριαία ορμή και δεν μπορεί να αλλοιωθεί, ούτε να υποβαθμιστεί.

8.   Έχει την ικανότητα να δέχεται, να αποθηκεύει και να μεταφέρει πληροφορίες.


FUTURELIFE HELLAS | BY WeHitch M.I.K.E.
Κατασκευή E-shop WeHitch
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.