Σάββατο, 22 Σεπ 2018

FIR

 

FAR INFRARED RAYS (FIR) – ΒΙΟΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ


Τα FIR ενεργοποιούν τα μόρια του νερού μέσα στον οργανισμό (στα κύτταρα).

Αυτά τα ενεργά μόρια ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος. Ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του μεταβολισμού. Έτσι αποβάλλονται πιο γρήγορα και αποτελεσματικά οι τοξικές ουσίες. Μειώνεται η οξύτητα του αίματος. Το αίμα οξυγονώνεται καλύτερα.

 

 


 

Τα FIR είναι γνωστά ως το «φως της ζωής». Είναι ένα αόρατο τμήμα του φάσματος του ηλιακού φωτός και είναι επίσης γνωστό ως «αόρατο φως». Είναι το τμήμα της ηλιακής ενέργειας που παρέχει την μεγαλύτερη ισχύ απόδοσης της ηλιακής ενέργειας και χωρίζεται σε τρία διαφορετικά μήκη κύματος. Από αυτά τα μήκη κύματος, μέσα στη ζώνη των 4-14 microns (εκατομμυριοστόμετρα) βρίσκονται τα πιο ασφαλή και ευεργετικά για τη ζωή.


Όταν οι ακτίνες FIR διαπερνούν το δέρμα προς τον υποδόριο ιστό, μετατρέπεται η φωτεινή ενέργεια σε θερμική ενέργεια. Αυτή η θερμική επίδραση μέσα στα βαθιά στρώματα των ιστών προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων τριχοειδών αγγείων, προάγει έτσι την κυκλοφορία του αίματος και η θερμότητα που παράγεται βοηθά στην αποβολή των τοξινών μέσω του ιδρώτα.


Οι βιογενετικές υπέρυθρες ακτίνες (FIR) ως στοιχείο του ηλιακού φωτός, είναι μία μορφή μαγνητικού κύματος. Η ζώνη του μήκους κύματος των FIR είναι από 4 έως 400 micrometer. Η εξαιρετικά χαμηλή ισχύς τους δεν προκαλεί καμία βλάβη στο ανθρώπινο σώμα. Δεν ανήκει στην κατηγορία των ραδιενεργών ακτινών. Το ίδιο το ανθρώπινο σώμα έχει οργανική υφή. Είναι και αυτό μία πηγή FIR με μήκος κύματος περίπου 9 micrometer. Αυτό είναι παρόμοιο με το αρχαίο κινέζικο «CHI». Μέσα από όλα τα στοιχεία της ηλιακής ακτινοβολίας, το FIR είναι αυτό που διατηρεί τη θερμότητα σε όλες τις μορφές ζωής και κάνει τα κύτταρα να λειτουργούν. Έχει τα ίδια ενεργά χαρακτηριστικά με όλες τις φυσικές πηγές φωτός. Η φωτεινή ενέργεια δεν προϋποθέτει άλλα μέσα για να μεταφέρεται στα αντικείμενα. Για παράδειγμα, το ηλιακό φως ταξιδεύει προς τη γη σε μια πολύ μεγάλη απόσταση χωρίς κάποιο μέσο μεταφοράς και αυτό είναι το χαρακτηριστικό της ακτινοβολίας. Το ίδιο συμβαίνει με τη FIR.


Η διαφορά μεταξύ FIR και φυσικού ορατού φωτός είναι ότι το FIR έχει το χαρακτηριστικό της διεισδυτικότητας. Μπορεί να διεισδύσει 4 έως 10 εκατοστά κάτω από το δέρμα του ανθρώπου και να ζεστάνει το σώμα «από τα μέσα».


Όλα τα στοιχεία απαρτίζονται από μόρια και τα μόρια δομούνται από άτομα ή ομάδες ατόμων. Συνεπώς, υπάρχουν συγκεκριμένα κύματα ή δονήσεις ανάμεσα σ’ αυτά τα μόρια. Το FIR έχει το δικό του μήκος κύματος που είναι παρόμοιο με εκείνο των ζωντανών μορίων που συνθέτουν τους ζωντανούς οργανισμούς. Αυτό εξηγεί το γεγονός ότι το FIR προκαλεί στο ανθρώπινο σώμα αυτό που ονομάζεται επιλεκτική απορρόφηση και έτσι βελτιώνεται το ενεργειακό επίπεδο.

 

Πώς επιδρούν στο ανθρώπινο σώμα οι υπέρυθρες ακτίνες (FIR);


Ενεργοποιούν τα μόρια του νερού στον οργανισμό. Βελτιώνουν την οξυγόνωση του σώματος. Έχουν θερμαντική επίδραση, διαλύουν τα λίπη, τις χημικές ουσίες και τις τοξίνες από το αίμα και έτσι διευκολύνουν τη ροή του αίματος. Άρα βοηθούν στην αποβολή τοξινών, στη μείωση του επιπέδου οξύτητας του οργανισμού και τονώνουν το νευρικό σύστημα. Επίσης βοηθούν την υγεία ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζοντας την αρθραλγία, δυναμώνοντας την λειτουργία του ήπατος, ρυθμίζοντας το αυτόνομο νευρικό σύστημα και την πίεση του αίματος, μειώνοντας την κόπωση και εξισορροπώντας το PH του οργανισμού.

 

 

 

FUTURELIFE HELLAS | BY WeHitch M.I.K.E.
Κατασκευή E-shop WeHitch
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.