Δευτέρα, 15 Οκτ 2018

Η NINACO INT. ξεκίνησε τις δραστηριότητές της με παραφαρμακευτικά προϊόντα (OTC products) το 1990, προσεγγίζοντας τα τότε 7.000 περίπου φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, μέσω του προσωπικού πωλήσεών μας και μέσω των συνεταιρισμών και χονδρεμπόρων φαρμακείων σε όλη την Ελλάδα.

Το 1998, η NINACO INT. διευρύνθηκε ώστε να περιλαμβάνει την εισαγωγή και τη διανομή στον τομέα των αναψυκτικών με την συνεργασία τοπικών εκπροσώπων και χονδρεμπόρων, τοποθετώντας στην αγορά ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΝΕΚΤΑΡ και ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ από την Ιταλία και ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΟΤΑ από τη Σουηδία.

Έχοντας σαν στόχο μας τις πωλήσεις, την ανάπτυξη και την εξέλιξή μας μέσα στην αγορά,  επιλέγουμε πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αυτό θέλουμε να είναι το ιδιαίτερο στοιχείο της εργασίας μας, η επιδίωξη μας ως εταιρία, δηλαδή να αναγνωριστούμε για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να συζητήσουμε για την εξέλιξη μας, να ανταλλάξουμε την εμπειρία μας και ν’αναλάβουμε νέες πρωτοβουλίες. Επιθυμούμε και επιδιώκουμε να εργαζόμαστε σταθερά με βάση την ποιότητα, την προοπτική για επέκταση και την επιτυχία των ιδεών μας μέσα στην καθημερινή πραγματικότητα.  Υποστηρίζουμε δυνατά όλα τα προϊόντα μας με μάρκετινγκ και διαφήμιση. Κάναμε εισαγωγές από  Αγγλία, Σουηδία, Ελβετία, Ολλανδία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ, δημιουργώντας ένα δίκτυο  πελατών από  φαρμακεία, συνεταιρισμούς φαρμακείων, χονδρεμπόρους παραφαρμακευτικών προϊόντων,  αλυσίδες σούπερ μάρκετ, καταστήματα υγιεινής διατροφής και τοπικούς εκπροσώπους χονδρικής και λιανικής στο χώρο τις μαζικής εστίασης.

 Παραθέτουμε εδώ ορισμένα προϊόντα από την σειρά παραφαρμακευτικών προϊόντων, όπως 1) το ASPIVENIN, η μίνι αντλία αναρρόφησης για τσιμπήματα εντόμων και δαγκώματα φιδιών, της γαλλικής εταιρίας ASPILABO, πατενταρισμένη και πιστοποιημένη ιατρική συσκευή. 2) Το TERRADENT med5, οδοντόβουρτσα με ανταλλακτικές κεφαλές βουρτσίσματος, πατενταρισμένο προϊόν, καθώς και την σειρά οδοντόβουρτσας SANOS, επίσης με ανταλλακτικές κεφαλές. Είναι και οι δύο σειρές υψηλής ποιότητας οδοντόβουρτσας από την γερμανική εταιρεία FRISETTA. 3) Από την αμερικανική εταιρεία APEX-CAREX, μια σειρά SELF CARE, με μικροσυσκευές που κόβουν (PILL CUTTER) και θρυμματίζουν (PILL PULVERIZER) χάπια και βιταμίνες, διευκολύνοντας την ακριβή δοσολογία των βιταμινών, καθώς και μια σειρά από θήκες για ημερήσια η εβδομαδιαία οργάνωση και δοσολογία φαρμάκων.

Στις αρχές του 2000 ξεκινήσαμε την παραγωγή, στην Ελλάδα, των μοναδικών αναψυκτικών, “Functional Drinks”, με προστατευόμενη ονομασία «UNIQUE DRINKS», με αναψυκτικά και Νερό με Γεύση, σε φυάλες των 500. 1) Ένα πολυβιταμινούχο αναψυκτικό, ACE πορτοκάλι-καρότο-λεμόνι. 2) Ελαφρά ανθρακούχα αναψυκτικά με εκχυλίσματα βοτάνων από Χ.

Χαμομήλι και Elder Flower. 3) Νερά, πολύ ελαφρά ανθρακούχα, με γεύση από φυσικά εκχυλίσματα φρούτων: Βατόμουρο, Μήλο και Κιτρικά φρούτα. Οι συνταγές για την παραγωγή των παραπάνω προϊόντων έγιναν με τη συνεργασία της γερμανικής εταιρείας WILD.  

Το 2001 ξεκινήσαμε συνεργασία με την εταιρία γερμανική UBERT GASTROTECHNIK, από την οποία κάνουμε αποκλειστική εισαγωγή και εμπορία εξελιγμένου υψηλής ποιότητας επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Το μηχάνημα ROFRY® - Rotation Frying System-της εταιρείας UBERT GASTROTECNIK GmbH  που τηγανίζει & ψήνει χωρίς να προστίθεται λάδι στο μηχάνημα, αλλάζει τα δεδομένα στην τεχνολογία της επαγγελματικής κουζίνας για τηγανητά φαγητά. Η UBERT Gastrotechnik Gmb φημίζεται διεθνώς για την άριστη ποιότητα των συσκευών της και αντιπροσωπεύεται σε 40 χώρες - www.ubert.com.

Η NINACO INT., σε συνεργασία με την εταιρεία UBERT Gastrotechnik GmbH, ειδικεύεται σε μελέτες και σχέδια για το μηχάνημα ROFRY®, για εγκαταστάσεις εστίασης, SHOP IN, ξενοδοχεία, αθλητικούς χώρους, πλοία, καθώς και τεχνικές μελέτες εκμετάλλευσης χώρου εστίασης. Η NINACO INT. παρέχει την τεχνική υποστήριξη και το SERVICE.

Το 2007 η NINACO INT. συνεργάστηκε με την αλυσίδα Super Market Ι.& Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την δημιουργία των επτά καινούργιων καταστημάτων τους FRESH MARKET εντός των οποίων αναλάβαμε τον επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης από την εταιρεία UBERT GASTROTECHNIK και από εμάς, για τα τμήματα του έτοιμο φαγητού, των snacks και γλυκών.

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ πολύ την Μαρία-Ευθυμία, που με τόση αγάπη, έκανε τις μεταφράσεις και την επιμέλεια των κειμένων.

Χριστίνα Θεοδωρακοπούλου

FUTURELIFE HELLAS | BY WeHitch M.I.K.E.
Κατασκευή E-shop WeHitch
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.