Πέμπτη, 19 Ιουλ 2018

Γενικά

Όλοι συνδεόμαστε μεταξύ μας ο ένας με τον άλλον και με την πηγή της ενέργειας που συνθέτει το σύμπαν. Είμαστε ολοκληρωτικά αλληλένδετοι. Το σώμα, ο νους, η συνείδησή μας είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένα με την ύλη του σύμπαντος.

Κάθε μόριο και άτομο μέσα μας καθορίζεται από το  σύμπαν. Ο εγκέφαλος και τα άλλα μέρη του νευρικού μας συστήματος είναι αλληλοσυνδεόμενα με αυτό το αόρατο δίκτυο επικοινωνίας που συνδιευθύνει και διέπει τη συμπεριφορά ορισμένων τμημάτων του σώματος.


Αυτή η ενέργεια που διεισδύει και διαποτίζει τα πάντα, μερικές φορές αναφέρεται ως το Συμπαντικό Κύμα Scalar, που είναι μια μορφή «ηλεκτροστατικής» ενέργειας που έχει τη δυναμική να δημιουργεί, αλλά κατά την παρούσα στιγμή δεν έχει υλική εκδήλωση. Η δυναμική της ενεργοποιείται μόνο όταν παρέχουμε τη συχνότητα της πληροφορίας μέσω των σκέψεων και των προθέσεών μας για το τι είναι αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε.


Αυτές οι πληροφορίες δυστυχώς δεν περιέχονται σε κανένα σχολικό βιβλίο φυσικής ή ηλεκτρονικής. Είναι επιστήμη σε αποσιώπηση και ο Νίκολα Τέσλα και άλλοι πρωτοπόροι ερευνητές ήδη την γνώριζαν. Αξίζει περαιτέρω μελέτης και σημασίας.


Όταν διακόπτουμε την διαδικασία των νοητικών σκέψεων και αυτοσυγκεντρωθούμε μέσω της προσευχής, του διαλογισμού ή του στοχασμού, συντονιζόμαστε με αυτή τη λεπτοφυή, πνευματική μήτρα ενέργειας στο κβαντικό επίπεδο. Όταν επιτραπεί αυτή η ενέργεια να μεταφερθεί στο DNA μας (χωρίς παρεμβολές από αρνητικές διαθέσεις), επηρεάζει τα μοριακά και κυτταρικά επίπεδα που κατευθύνουν όλες τις φυσικές διαδικασίες του μεταβολισμού. Αυτό εξηγεί το γιατί έχουμε δυνατότητες αυτοθεραπείας μέσω της προσευχής, του διαλογισμού ή της συνειδητής πρόθεσης.


Φανταστείτε προϊόντα που μπορούν να αλλάξουν τη ροή της ζωτικής Ενέργειας εναρμονίζοντας το φυσικό, το συναισθηματικό και το πνευματικό σώμα μας.


Τα προϊόντα Scalar Energy, συμπεριλαμβάνοντας Micro-clustered Hexagonal Water, εξισορροπούν την έλλειψη ισορροπίας, πράγμα που σημαίνει πως αλλάζουν το ίδιο το θεμέλιο του κόσμου που μας περιβάλλει. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας με Δυναμική Ζωτική Ενέργεια.


“A human being is part of a whole, called by us the Universe, a part limited in time and space. He experiences himself, his thoughts and feelings, as something separated from the rest - a kind of optical delusion of his consciousness. This delusion is a kind of prison for us, restricting us to our personal desires and to affection for a few persons nearest us. Our task must be to free ourselves from this prison by widening our circles of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature in its beauty.”
Albert Einstein

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ πολύ την Μαρία-Ευθυμία, που με τόση αγάπη, έκανε τις μεταφράσεις και την επιμέλεια των κειμένων.

Χριστίνα Θεοδωρακοπούλου

FUTURELIFE HELLAS | BY WeHitch M.I.K.E.
Κατασκευή E-shop WeHitch
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.