Σάββατο, 22 Σεπ 2018

 

Φανταστείτε προϊόντα που μπορούν να αλλάξουν τη ροή της Ζωτικής Ενέργειας εναρμονίζοντας το φυσικό, το συναισθηματικό και το πνευματικό σώμα μας.
Τα προϊόντα Scalar Energy, αποκαθιστούν την ισορροπία της ζωτικής ενέργειας.
Προστατέψτε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας με Δυναμική Ζωτική Ενέργεια. 
Προσφέρουμε ότι καλύτερο σε ποιότητα και τιμές.

 

Η εταιρεία FUTURELIFENANOTECH ακολουθεί τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας για όλα τα προϊόντα της, θεωρώντας ότι η ποιότητα έχει ύψιστη σημασία. Αποσκοπεί και επιδιώκει να είναι πλήρως ικανοποιημένοι όλοι οι πελάτες και για αυτό μπορεί να τους διαβεβαιώσει ότι τα προϊόντα της είναι απόλυτα ασφαλή και ποιοτικά. Κάθε προϊόν έχει ελεγχθεί προσεκτικά με διάφορα test ποιότητας και ασφάλειας με διεθνείς προδιαγραφές και standards. Οι ελεγκτές ποιότητας τσεκάρουν προσεκτικά τις πρώτες ύλες και εποπτεύουν όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων.

 

Η γκάμα των ενεργειακών προϊόντων τους βασίζεται στην βιομαγνητική ενέργεια και στην κβαντική ενέργεια ScalarEnergy και κατασκευάζονται με τις πλέον εξελιγμένες νανοτεχνολογίες κβαντικής φυσικής για F.I.R. και ScalarEnergy. Όσον αφορά τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλών προδιαγραφών. Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι οι επιλεγμένες πρώτες ύλες είναι από αξιόπιστες πηγές και έχουν υποστεί αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους από τους αναλυτές της. Επίσης ελέγχεται η απόδοση των προϊόντων με ειδικά όργανα μέτρησης και test κινησιολογίας.  Everything in life is vibration — Albert Einstein


 

Είναι θεμελιώδης αρχή πως τα πάντα μέσα στο σύμπαν δημιουργούνται από ενέργεια. Όπως όλα τα υλικά πράγματα, έτσι και το ανθρώπινο σώμα αποτελείται όχι μόνο από υλικές και χημικές δομές, αλλά επίσης περιλαμβάνει λεπτά ενεργειακά πεδία γνωστά με τον όρο βιοενέργεια. Όλοι συνεχώς εκπέμπουμε, απορροφούμε και γινόμαστε αγωγοί (διοχετεύουμε) συχνότητες ενέργειας. Η βιοενέργεια είναι κρίσιμης σημασίας για τη ζωή και έχει γίνει γνωστή με όρους όπως Βιο-πεδίο, Αύρα, Πράνα, Τσι, Αιθέρας, Οργόνη, Scalar Energy ή Zero-point Energy. Για να επιτύχουμε και να διατηρήσουμε την υγεία (να «σφύζουμε από υγεία και ζωή»), πρέπει να προστατεύουμε τη ροή της ζωτικής βιοενέργειας σε ολόκληρο το σώμα μας. Η ενέργεια πρέπει να ρέει ελεύθερα και σε αρμονικές δονήσεις ή με αρμονικά ενεργειακά πεδία. Κάθε διαταραχή ή ανισορροπία στην ροή της βιοενέργειας ή στις «δονήσεις» μπορεί να οδηγήσει σε δυσαρμονία, κακή υγεία και ασθένεια.


FUTURELIFE HELLAS | BY WeHitch M.I.K.E.
Κατασκευή E-shop WeHitch
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.