Σάββατο, 22 Σεπ 2018

Ύδωρ το Υπερενυδατικό Νερό

 

 Το ανθρώπινο σώμα είναι ένας μηχανισμός που πρωτίστως λειτουργεί με νερό και ιχνοστοιχεία. Κάθε διαδικασία θεραπείας και ζωής συντελείται μέσα στο σώμα μέσω του νερού. Το αίμα, το βασικότερο συστατικό της ύπαρξής μας, είναι πάνω από 83% νερό που ρέει μέσα στο σώμα, μεταφέροντας θρεπτικά στοιχεία, οξυγόνο και αντισώματα.

 Το πόσο καθαρό και ποιοτικό είναι το νερό που πίνουμε, έχει καθοριστική σημασία για την υγεία μας και για το ενεργειακό επίπεδο του οργανισμού μας. Κάθε τοξική χημική ουσία, όπως και το χλώριο, που εισέρχεται στον οργανισμό, θα καταναλώνει την δύναμη και ενέργειά μας για να επιδιορθωθεί και να μειωθεί η φθορά που προκαλούν οι τοξίνες. 

 


Το νερό αποτελείται από δύο μέρη υδρογόνο και ένα μέρος οξυγόνο, Η2Ο. Είναι μαζί με τον αέρα το πλέον απαραίτητο στοιχείο για την επιβίωση. Είναι το «υγρό της ζωής» και μία από τις πιο ζωτικές και ουσιώδεις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού. Χωρίς νερό το σώμα μας δεν μπορεί να λειτουργήσει καθόλου και σίγουρα δεν μπορεί να αποδώσει. Το να πίνουμε νερό, ένα τόσο αγνό και απλό πράγμα, είναι τεράστιος καθοριστικός παράγοντας για την υγεία μας. Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή. Είναι γενικά γνωστό και αναγνωρισμένο, πως πρέπει

να εξασφαλίζουμε καθημερινά τα επίπεδα ενυδάτωσης στον οργανισμό μας, αναπληρώνοντας τα σχεδόν δύο λίτρα νερού που χάνουμε κάθε μέρα.

 

Το Υπερενυδατικό Νερό   έχει   εξαγωνική   δομή


 

 Το νερό είναι δομημένο από μόρια συνδεδεμένα με δεσμούς υδρογόνου. Μπορεί να διαμορφώσει πολυάριθμες δομές που εξαρτώνται από τον τρόπο που τα ξεχωριστά μόρια συνδέονται μεταξύ τους. Μία από αυτές τις δομές είναι το εξάγωνο, που αποτελείται από 6 μόρια νερού. Το εξαγωνικό νερό διαμορφώνει και οργανώνει κρυσταλλικά πρότυπα (matrix) με ιδιότητες διαφορετικές από το συνηθισμένο νερό (της βρύσης).

Το εξαγωνικό νερό είναι μια ειδική διάταξη των μορίων του νερού, όπου 6 μονάδες H2O συνδέονται σταθερά για να σχηματίσουν μια δομή που μοιάζει με δακτύλιο. Αυτή η μοναδική διάταξη είναι η βάση ενός περισσότερο σύνθετου κρυσταλλικού δικτύου, που διαμορφώνεται όταν πολυάριθμες εξαγωνικές μονάδες ενώνονται μεταξύ τους.

 

Όλα τα νερά περιέχουν σε κάποιο βαθμό ένα ποσοστό εξαγωνικών μονάδων - κάποιες πηγές περισσότερο από άλλες. Το ποσοστό των εξαγωνικών μονάδων φαίνεται πως εξαρτάται από έναν αριθμό παραγόντων, που συμπεριλαμβάνουν τις ενεργειακές επιρροές στις οποίες το νερό είναι εκτεθειμένο. Για παράδειγμα: το χλώριο, το φθόριο και πολλοί παράγοντες ρύπανσης που τυπικά βρίσκονται στις παροχές νερού στις πόλεις, ελαττώνουν τον αριθμό των εξαγωνικών μονάδων. Συνήθως το νερό της βρύσης έχει ένα πολύ χαμηλό ποσοστό εξαγωνικών δομών. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν μερικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, όπου το νερό έχει εξαγωνικές δομές σε υψηλή συγκέντρωση. Πολλοί από αυτούς τους τόπους είναι γνωστοί ως «ιαματικές πηγές». Κάποιες από αυτές τις περιοχές είναι γνωστές και φημίζονται για την μακροζωία και την καλή υγεία των κατοίκων τους.

 

Φωτογραφίες από εξαγωνικούς κρυστάλλους από νερά ιαματικής πηγής

 

 Πώς γνωρίζουμε ότι το νερό έχει εξαγωνική δομή;

 

Υπάρχουν λίγες μέθοδοι που μπορούν να πιστοποιήσουν το μοριακό μέγεθος και μία από αυτές είναι το Ν.Μ.R. (Nuclear Magnetic Resonance). Η ανάλυση του Ν.Μ.R. δείχνει, ότι το συνηθισμένο νερό της βρύσης αποτελείται από μεγάλες μοριακές μονάδες (από 12 έως 20 επιμέρους μονάδες H2O).

Αυτές οι μοριακά ανοργάνωτες ενότητες πρέπει πρώτα να μεταβολιστούν, δηλ. να διασπαστούν, για να μπορέσουν να εισέλθουν στα κύτταρα.

Αντίθετα, το εξαγωνικό νερό διαπερνά εύκολα την κυτταρική μεμβράνη, πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από το νερό της βρύσης ή το εμφιαλωμένο νερό.Το εξαγωνικό νερό φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο στις βιολογικές λειτουργίες. Συσχετίζεται με την αυξημένη ενυδάτωση και τη βελτίωση της απορρόφησης των θρεπτικών στοιχείων, της αποβολής των τοξινών, της λειτουργίας του DNA και ενός αποτελεσματικού μεταβολισμού. Το ποσοστό του εξαγωνικού νερού μέσα στο σώμα έχει σχετιστεί ακόμη και με τη διαδικασία της γήρανσης.

 Τα περισσότερα πόσιμα νερά είτε από τη βρύση, είτε εμφιαλωμένα, αποτελούνται από μοριακά ανοργάνωτες ενότητες που δεν μπορούν να εισχωρούν ελεύθερα μέσα στα κύτταρα. Αυτό το νερό πρέπει να αναδιοργανωθεί μέσα στον οργανισμό για να μπορεί να διαπερνά τα κύτταρα. Όμως, η μικρή μοριακή δομή του εξαγωνικού νερού διαπερνά άμεσα τις κυτταρικές μεμβράνες. Αυτό έχει επαληθευτεί με τη χρήση της Βιοηλεκτρικής Ανάλυσης Εμπέδησης (ΒΙΑ).


Οι συνήθεις μέθοδοι επεξεργασίας του νερού της βρύσης καταστρέφουν την κρυσταλλική δομή του.

 

Ο Δρ.(NMD, DOM) Donald Mayfield με τη μέθοδο ΒΙΑ και άλλες μεθόδους ανέλυσε τα επίπεδα αφυδάτωσης στους ασθενείς του. Κατά τη γνώμη του, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το εξαγωνικά δομημένο νερό παρέχει γρήγορη ενυδάτωση. Ο Δρ. Mayfield υποστηρίζει: «το εξαγωνικό νερό επίσης, εξαιτίας της σύνδεσής του με πολλαπλές λειτουργίες, φαίνεται να υποστηρίζει άμεσα της λειτουργικότητα του οργανισμού και ακόμη την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ νερού και πρωτεϊνών».

Οι περισσότερες ασθένειες μπορεί να προέλθουν από αφυδάτωση. Είναι η νούμερο ένα αιτία του σωματικού στρες. Όταν υπάρχει ανεπάρκεια νερού, οι βιολογικές λειτουργίες υποφέρουν. Η χρόνια αφυδάτωση έχει συσχετιστεί με άσθμα, κολίτιδα, διαβήτη, πονοκεφάλους, υπέρταση, υψηλή χοληστερόλη, καούρες, πεπτικά έλκη και πολλές άλλες παθήσεις. Όμως, οι περισσότερες πρόσθετες έρευνες αποκαλύπτουν πως δεν είναι απλά η έλλειψη νερού το πρόβλημα, αλλά η έλλειψη εξαγωνικά δομημένου νερού. Αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία. Το εξαγωνικό νερό, με την διαπερατότητα στο κύτταρο, είναι από τους καλύτερους τρόπους για ν’ αντιμετωπιστεί η χρόνια αφυδάτωση και να προστατευθεί το σώμα από παθήσεις και πρόωρη γήρανση.

Νερό υψηλής ενεργειακής ποιότητας είναι το νερό που έχει σωστή μοριακή δομή, δηλαδή εξαγωνικές μικρο-συστοιχίες (micro-clusters) στενά, αδιάρρηκτα οργανωμένες και συνδεδεμένες μεταξύ τους. Αυτή η δομή υπάρχει στα υγιή κύτταρα.

 

Υγιή Κύτταρα – υποστηρίζονται από στενά συνδεδεμένες,εξαγωνικές μικρο-συστοιχίες νερού,δημιουργημένες από «δομημένα ιόντα»(βλ. αριστερά).

Οι ρυπαντές και οι τοξίνες είναι αδύνατον να προσκολληθούν στα μόρια του νερού και να δημιουργήσουν συσσώρευση τοξινών και κυτταρικό στρές.12

Μη Υγιή Κύτταρα – χαρακτηρίζονται από χαλαρά συνδεδεμένες, πενταγωνικές ή αποδομημένες συστοιχίες νερού και ιόντα «μη δομημένα» (βλ. αριστερά).

Οι ρυπαντές και οι τοξίνες μπορούν εύκολα να προσκολληθούν στα μόρια του νερού και να δημιουργήσουν συσσώρευση τοξινών και κυτταρικό στρες.

 

 
ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Ο Δρ. MASARU   EMOTO


 Ο διάσημος Ιάπωνας επιστήμονας Δρ. Masaru Emoto, αλλά και πολλοί άλλοι ερευνητές (ο Κορεάτης Dr. Mu Shik Jhon, ο Ελβετός Nassim Haramein, ο Αμερικανός Patric Flannagan, οι Γερμανοί Wolfgang Ludwig, David Schweitzer και πολλοί άλλοι) μελέτησαν εκτεταμένα τα φαινόμενα της δομής και της μνήμης του νερού. Ειδικά το φαινόμενο της μνήμης του νερού είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, έχει ύψιστη σημασία και δίνει μια νέα διάσταση στις έρευνες και τις μελέτες για το νερό.

Ο Δρ.Emoto είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Yokohama και καθηγητής της Εναλλακτικής Ιατρικής (Open International University). Μέσα από την εκτεταμένη εργασία και εμπειρία του για τα «μυστικά» του νερού και τη θεωρία των δονήσεων, συνειδητοποίησε πως οι δυνάμεις και οι ιδιότητες του νερού πρέπει ορατά να αποδειχτούν για να τις κατανοήσουν περισσότεροι άνθρωποι.

Έτσι δημιούργησε στο εργαστήριο τεχνολογία που επιτρέπει να φωτογραφηθούν κάτω από το μικροσκόπιο οι κρύσταλλοι του παγωμένου νερού.


 

Ο Δρ.Emoto ήταν ο πρώτος επιστήμονας που ανακάλυψε την μέθοδο που κατέδειξε ορατά τη δομή του νερού. Μέσω φωτογράφησης με τεχνολογία υψηλής ταχύτητας, κατάφερε να «αιχμαλωτίσει» την εικόνα της δομής του νερού την στιγμή που παγώνει. Η εργασία του έδειξε πως από τα περισσότερα πόσιμα νερά στον κόσμο, λείπει η οργάνωση της εξαγωνικής δομής. Αυτή η εργασία είναι σημαντική επίσης για την διαπίστωση, ότι ορισμένες ενεργειακές επιρροές μπορούν να αποκαταστήσουν τις βιολογικά συμβατές εξαγωνικές δομές του νερού.

Ο Δρ.Emoto και άλλοι επιστήμονες έχουν μελετήσει τις επιδράσεις των διαφόρων ενεργειακών πεδίων πάνω στην ικανότητα του νερού να οργανώνει και να διατηρεί την τέλεια εξαγωνική δομή. Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ένα συνδυασμό από πεδία Scalar, συχνότητες λέιζερ, αδρανή ευγενή αέρια και κεραμικά κρυσταλλωμένους ταλαντωτές που εκπέμπουν ενεργειακά πεδία. Το νερό απέκτησε εξαγωνική δομή και αποτυπώθηκαν συγκεκριμένες συχνότητες που διεγείρουν και υποστηρίζουν την νοητική συνοχή (συγκέντρωση), συμμετρία και ισορροπία που είναι οι αναγκαίες ποιότητες για άριστη λειτουργικότητα μέσα σε ένα σύνθετο κόσμο.

Τα βιβλία του Δρ.Emoto, όπου περιγράφει τα συμπεράσματα των ερευνών του, έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί το βιβλίο του «Το μυστικό μήνυμα του νερού» από τις εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ.

 

 

 

Τα βιβλία αυτά που αφορούν τα μηνύματα του νερού και οι αναφορές του στην ταινία «What the Bleep Do We Know», έχουν μεταβάλλει την σημασία της κατανόησης και την συνειδητότητά μας για την σύνδεσή μας με το νερό. Όντας για μεγάλο διάστημα υπέρμαχος της σχέσης του νερού με την ειρήνη, ο Δρ.Emoto αναγνωρίζει το ρόλο του ως «αγγελιοφόρος», διδάσκοντας και διεξάγοντας σεμινάρια σε όλο τον κόσμο.

Η αποστολή του - να εξυψώσει το επίπεδο της συνειδητότητας για ότι αφορά το νερό και να θεραπεύσει το νερό της γης, περιλαμβάνει την επίγνωση του γεγονότος ότι είμαστε κυρίως νερό. Το να αποκαταστήσουμε και να επαναφέρουμε την τέλεια γεωμετρία στα «υδάτινα σώματά» μας, είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτό το σκοπό.

    


Φωτογραφίες από εξαγωνικούς κρυστάλλους νερού,

«σχηματισμένους» από πρόθεση.


 

ΕΙΚΟΝΕΣ  ΑΠΟ WATER CRYSTALS

 

http://www.adhikara.com/water.html

 

 

 

FUTURELIFE HELLAS | BY WeHitch M.I.K.E.
Κατασκευή E-shop WeHitch
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.