Σάββατο, 22 Σεπ 2018

Το νερό της βρύσης

 

Το νερό της βρύσης έχει χάσει την αρχική φρεσκάδα και ποιότητά του, εξαιτίας της μόλυνσης του περιβάλλοντος, των ηλεκτρικών αντλιών ύδρευσης και της χλωρίωσης. Με την αναζωογόνηση το νερό της βρύσης όπως έχει γίνει γνωστό μπορεί να γίνει αυτό που λέγεται «Αναζωογονημένο Νερό», δηλαδή Αναδομημένο Νερό. 

Το μόριο του Νερού αποτελείται από υδρογόνο και οξυγόνο (Η2Ο). Μέσα στο ανθρώπινο σώμα υπάρχουν δύο βασικοί τύποι νερού: το δεσμευμένο νερό και το δομημένο νερό. Οι μικροδομημένες συστοιχίες του νερού (micro clusters) έχουν τη δυνατότητα να διαπερνούν ελεύθερα τα τοιχώματα του κυττάρου και να απορροφώνται γρήγορα και αποτελεσματικά. Αυτό ενισχύει την μεταφορά των θρεπτικών ουσιών, επιφέρει την απομάκρυνση των τοξινών και διατηρεί την ενδεδειγμένη επικοινωνία ανάμεσα στα κύτταρα.

 

 

Νερό βρύσης (δεσμευμένο)

Νερό μικροδομημένο

 


Το δεσμευμένο νερό από την άλλη πλευρά, είναι νερό που δεσμεύεται σε άλλες μοριακές δομές και δεν έχει τη δυνατότητα να διαπερνά ελεύθερα τα τοιχώματα των κυττάρων. Μπορεί να παραμένει γύρω από τα κύτταρα και δημιουργεί πρήξιμο και κατακράτηση υγρών.

 

Όταν είμαστε σε νεαρή ηλικία, τα σώματά μας περιέχουν υψηλά ποσοστά μικροδομημένου νερού και πολύ χαμηλά ποσοστά δεσμευμένου νερού. Όμως, καθώς μεγαλώνουμε σε ηλικία, το δεσμευμένο νερό επικρατεί όλο και περισσότερο και τα επίπεδα του δομημένου νερού ελαττώνονται.


Ευτυχώς σήμερα με τη σύγχρονη επιστήμη που διαθέτουμε, έχει αναπτυχθεί τεχνολογία επαναδόμησης του νερού, που μας επιτρέπει να συντηρούμε τα επίπεδα του μικροδομημένου νερού μέσα στο σώμα, πίνοντας Αναζωογονημένο Δομημένο Νερό.

 

 

Γιατί χρειαζόμαστε μοριακά δομημένο νερό;

 

Καθώς το σώμα μας αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου, υπόκειται σε στρες, μολύνσεις, ρύπανση, ελεύθερες ρίζες, κακή διατροφή και διάφορες άλλες επιλογές του τρόπου ζωής. Το σώμα αρχίζει να αφυδατώνεται (έτσι εμφανίζονται και οι ρυτίδες). Το μοριακά δομημένο νερό στα κύτταρα, με το οποίο γεννιόμαστε, αρχίζει να αποσταθεροποιείται και χάνει την συνεπή δομή του. Το αποτέλεσμα είναι να μειώνεται η ικανότητα απορρόφησης νερού από τον οργανισμό με την πάροδο του χρόνου. Μελέτες δείχνουν ότι η αφυδάτωση είναι και αιτία και αποτέλεσμα της διαδικασίας των ασθενειών. Οι περισσότεροι είμαστε χρόνια αφυδατωμένοι και δεν το ξέρουμε καν.

 

Τα κύτταρά μας είναι υπεύθυνα για να παράγουν ενέργεια, να επεξεργάζονται πρωτεΐνες και μια εκπληκτική ποικιλία βιοχημικών ουσιών. Η επαρκής ενυδάτωση και απορρόφηση θρεπτικών στοιχείων μέσα στα κύτταρα είναι το κλειδί για μια υγιεινή ζωή. Το αναζωογονημένο, μοριακά μικροδομημένο νερό ενυδατώνει το σώμα σε κυτταρικό επίπεδο - εκεί όπου μικροσκοπικές κρυσταλλικές δομές παρόμοιες με του νερού της φύσης, διαπερνούν το κύτταρο. 

Το συνηθισμένο χωρίς μοριακή δομή νερό, έτσι όπως παραμένει γύρω από το κύτταρο συχνά προκαλεί κατακράτηση και μετεωρισμό. Το αναζωογονημένο, μοριακά δομημένο νερό διαπερνά το κυτταρικό τοίχωμα λόγω του τέλειου κρυσταλλικού του σχήματος και ουσιαστικά ενυδατώνει σε λίγα λεπτά αφού το πίνουμε. Απορρόφηση είναι η λέξη-κλειδί για τη διατήρηση εξαιρετικής υγείας. Δεν έχει σημασία πόσα συμπληρώματα διατροφής λαμβάνει κανείς ή πόσο υγιεινή διατροφή κάνει, αν τα θρεπτικά στοιχεία δεν απορροφώνται σωστά από το σώμα μέσα στο κυτταρικό τοίχωμα. 

Όπως απεικονίζεται στην παρακάτω εικόνα το μοριακά δομημένο νερό είναι το μόνο που απορροφάται 100% μέσα στο κύτταρο άνετα και σύντομα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι μικροδομημένες συστοιχίες από τέλεια σχηματισμένα μόρια νερού, αναγνωρίζονται από το σώμα, ως «δικές του» δηλ. απόλυτα συμβατές. Δεν παραμορφώνονται από τοξίνες, βλαβερά μεταλλικά στοιχεία και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες.


 

νερό βρύσης - αποσταγμένο νερό - μικροδομημένο νερό

 

  • Τα μικρά παιδιά φυσιολογικά έχουν σχεδόν 100% μοριακά δομημένο νερό μέσα στο σώμα τους.
  • Στη μέση ηλικία, το σώμα ενός ατόμου κατά μέσο όρο περιέχει λίγο παραπάνω από 50% μοριακά δομημένο νερό.
  • Το δεσμευμένο νερό (χωρίς μοριακή δομή) που συχνά δεν μπορεί να διαπερνά το τοίχωμα του κυττάρου, παραμένει γύρω από τα κύτταρα προκαλώντας μετεωρισμό και κατακράτηση υγρών.
  • Το αναζωογονημένο νερό που έχει μοριακή δομή από την άλλη πλευρά απορροφάται αμέσως μέσα στα κύτταρα και ενυδατώνει γρήγορα.

 

Υπάρχουν λίγες μόνο πηγές μοριακά δομημένου νερού στον κόσμο:


  • Το αμνιακό υγρό - το νερό που υπάρχει μέσα στο αμνιακό σάκο όταν γεννιόμαστε.
  • Οι πραγματικές ιαματικές πηγές – π.χ. οι πηγές στη Λούρδη της Γαλλίας, όπως επίσης σε περίπου 13 άλλες περιοχές του πλανήτη.
  • Το αναζωογονημένο μοριακά δομημένο νερό.

 

 

 

 

 


FUTURELIFE HELLAS | BY WeHitch M.I.K.E.
Κατασκευή E-shop WeHitch
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.