Σάββατο, 22 Σεπ 2018

Bio Disc


             BIO DISC 

 

 Μικρο-δομημένο Εξαγωνικό Νερό


Είναι γεγονός αναμφισβήτητο πως το νερό έχει ύψιστη ζωτική σημασία για κάθε ζωντανό οργανισμό. Η φύση διαθέτει μεγάλα αποθέματα νερού. Όμως το νερό που καταναλώνουν οι άνθρωποι,

 Micro-clustered Hexagonal water


Βιοσυμβατότητα του νερού (μικρο-δομημένο εξαγωνικό νερό) σημαίνει άμεση και πλήρης αξιοποίησή του από τον οργανισμό σε κυτταρικό επίπεδο, δηλαδή ουσιαστική ενυδάτωση και ενεργειακή απόδοση του σώματος. Αν αποκαταστήσουμε την εξαγωνική μοριακή δομή και την μοριακή αλυσίδα, βελτιώνουμε την βιοσυμβατότητα του νερού και τότε αξιοποιούμε κάθε γουλιά που πίνουμε. Αυξάνουμε τα επίπεδα της ενυδάτωσης και ξεδιψάμε ουσιαστικά. Ταυτόχρονα ενισχύουμε την ενέργεια σε κυτταρικό επίπεδο στο μέγιστο βαθμό.        

Το Bio Disc είναι μια φυσική ενεργειακή συσκευή που παράγει συχνότητες Scalar Energy και δεν έχει καθόλου βλαβερές παρενέργειες. Είναι μια επαναστατική καινοτομία που έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση τα τελευταία χρόνια.

Το Bio Disc είναι από γυαλί και από ένα συνδυασμό δεκατριών (13) διαφορετικών φυσικών μεταλλικών στοιχείων που έχουν δομηθεί σε μοριακό επίπεδο με νανοτεχνολογία (διαδικασίες τήξης). Ο συνδυασμός από τα δομημένα μεταλλικά στοιχεία και τις τεχνικές τήξης, δημιουργεί μια καταλυτική μετατροπή ενέργειας, γνωστή ως Scalar Energy ή Zero Point Energy. Με αυτή την τεχνολογία του 21ου αιώνα, έχουν επιτευχτεί πεδία Scalar Energy μεγάλης χρονικής διάρκειας, που έχει την δυνατότητα να επεκτείνεται σε οποιοδήποτε υγρό και να αποκαθιστά εκ νέου τις φυσικές μοριακές αλυσίδες. Αυτό επιτρέπει στο Bio Disc να μεταφέρει το ενεργειακό του πεδίο στο νερό και στο ανθρώπινο σώμα, όπως έχει πιστοποιηθεί με διάφορες διαδικασίες αξιολόγησης.

 

Υπάρχει ένας τρόπος που ενισχύει και αναβαθμίζει πραγματικά τη βιοσυμβατότητα του νερού και αποκαθιστά τη μοριακή του δομή και αλυσίδα. Αυτός ο τρόπος είναι η χρήση του Bio Disc. Πίνοντας κάθε μέρα νερό, ενεργοποιημένο με το Bio Disc, που αναζωογονεί, ανανεώνει και εναρμονίζει.

 

 • Το Bio Disc ενεργοποιεί το νερό και τα ροφήματα. Η διαδικασία χρήσης του είναι απλή και θα γίνει εύκολα καθημερινή σας ρουτίνα. Απλά ρίξτε νερό πάνω από το Bio Disc. Για δική σας ευκολία: στηρίξτε το Bio Disc μέσα σε ένα χωνί με τα δάκτυλά σας σε κλίση περίπου 45ο και φροντίστε το νερό να ρέει έτσι ώστε να καλύπτει όλη την κοίλη επιφάνειά του. Το νερό (ή τα ροφήματα) να ρέουν με ρυθμό όχι πολύ γρήγορο. Όταν ρέει το νερό πάνω στο Bio Disc, η κίνηση του νερού επιταχύνει κατά πολύ την αποτύπωση της βιοενέργειας και έτσι αναδομείται η μοριακή δομή του σε εξαγωνικές μικρο-συστοιχίες (micro-clustered hexagonal water). Εάν επαναλάβετε την διαδικασία, δηλαδή περάσετε περισσότερες φορές το νερό επάνω από το Bio Disc, ενισχύεται η μοριακή αλυσίδα και η ενεργειακή του ισχύς.

Μ’ αυτό τον τρόπο γεμίζετε τα μπουκάλια και τις κανάτες σας και έχετε στη διάθεσή σας νερό με νέα αρμονική μοριακή δομή. Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε το ποτήρι σας (250 ml), με νερό, χυμό ή ποτό, πάνω από το Bio Disc για 20 λεπτά.

                                                                                  

Τα ποτά και οι χυμοί επίσης αποκτούν καλύτερη γεύση. Ούτως ή άλλως το Bio Disc λειτουργεί ενεργοποιώντας και αναζωογονώντας το νερό σας και κατά συνέπεια το σώμα σας.


 • Το Bio Disc δεν ενεργοποιεί μόνο το νερό που πίνετε. Πλένετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας με νερό ενεργοποιημένο από το Bio Disc και όχι μόνο θα παραμείνουν πιο φρέσκα για περισσότερο χρόνο, αλλά και η γεύση τους πραγματικά θα βελτιωθεί. Αν τοποθετήσετε το Bio Disc μέσα στο ψυγείο διατηρούνται φρέσκα τα τρόφιμά σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (μην το βάλετε στην κατάψυξη).
 • Ενισχύει την αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων διατροφής. Λαμβάνοντας τα συμπληρώματα διατροφής με νερό ενεργοποιημένο με το Bio Disc, μεταβολίζονται πληρέστερα από τον οργανισμό.
 • Bio Disc σε συνδυασμό με ηλιακό φως ή με φακό LED. Βοηθάει στην ανακούφιση από πόνους, όπως ημικρανίες, αρθρίτιδα, κ.ά. απλά αφήνοντας τις ακτίνες του ήλιου ή ένα φακό να περνούν από το Bio Disc ενώ το κρατάτε πάνω από το σημείο του πόνου σε απόσταση περίπου 15 - 20 cm και περιστρέφετε το Bio Disc ή το φακό σας αριστερόστροφα.
 • Τα φυτά σας μπορούν επίσης να επωφεληθούν αφομοιώνοντας καλύτερα τα θρεπτικά τους στοιχεία από το χώμα εάν τα ποτίζετε με νερό ενεργοποιημένο με Bio Disc.

 

 • Τα καλλυντικά και οι κρέμες ομορφιάς ενεργοποιούνται και ωφελούν περισσότερο το δέρμα σας, αν τα τοποθετήσετε πάνω από το Bio Disc για 30 λεπτά. Π.χ. μία κρέμα προσώπου ενεργοποιημένη με το Bio Disc, γίνεται πιο ενυδατική και απορροφάται καλύτερα. Επίσης, τυχόν συντηρητικά απενεργοποιούνται και δεν έχουν βλαβερές επιδράσεις.

Αποδείξεις της αξίας και της αποτελεσματικότητας του Bio Disc

Διάφορα αναγνωρισμένα ινστιτούτα και εργαστήρια σε όλο τον κόσμο έχουν αξιολογήσει το Bio Disc. Μετά από τις αξιολογήσεις και τις πιστοποιήσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε μεταξύ άλλων ότι το Bio Disc μπορεί να μειώσει την επιφανειακή τάση του νερού. Αυτό έχει ως συνέπεια το νερό να γίνεται περισσότερο ενυδατικό, επομένως ενισχύεται η συμβατότητα των μορίων του νερού με τα κύτταρα του σώματος. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι το σώμα μπορεί να αφομοιώνει περισσότερο αυτό που έχει ανάγκη από το πόσιμο νερό. Το νερό που έχει ενεργοποιηθεί με το Bio Disc δημιουργεί όμορφους και τέλεια σχηματισμένους εξαγωνικούς κρυστάλλους, ένδειξη πως είναι νερό με υψηλά επίπεδα ενέργειας και εξαιρετική ποιότητα. Επιπλέον τεστ έχουν καταδείξει πως το Bio Disc έχει μια «βαθιά αρμονική επίδραση στο ενεργειακό επίπεδο των ανθρώπων».

 

Επίσης έχουν γίνει έλεγχοι placebo (double blind placebo-controlled tests) που έχουν δείξει την αποτελεσματικότητα του Bio Disc στην εξισορρόπηση των ενεργειακών κέντρων. Επιβεβαιώθηκε η ενεργοποίηση και εξισορρόπηση του ανθρώπινου βιοενεργειακού πεδίου, η μείωση της ενεργειακής ανισορροπίας και η επαναφορά της δυναμικής, ζωτικής ενέργειας.

 

 

 

ΤΟ BIO DISC ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΡΕΥΝΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ   ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ

 

 

 

Αξιολογητής

Χώρα

Φάσμα έρευνας

 

1. I.H.M. Institute

 

Ιαπωνία

 

Φωτογράφηση κρυστάλλων νερού και ενεργειακών

επιπέδων του νερού.

 

 

2. Dr. Manfred Doepp

 

Γερμανία

 

Ενεργειακά επίπεδα μέσα στο νερό και το ανθρώπινο σώμα.

 

 

3. PROGOS, Med

Prevent GmbH & Co

 

Γερμανία

 

 

   Πεδίο θετικής ενέργειας.

 

4. P.S.B. Laboratory

 

Σιγκαπούρη

 

 

Τιμή επιφανειακής τάσης του νερού.

 

 

 

 

 

Το μηχάνημα Prognos έχει εξετάσει την επίδραση του Bio Disc στο νερό.

Με το μηχάνημα Prognos έγινε έλεγχος στον εξεταζόμενο πριν να πιει νερό ενεργοποιημένο από το Bio Disc για να προσδιοριστεί (η φυσική του κατάσταση) η κατάσταση της υγείας του. Ο έλεγχος έδειξε, πως είχε έλλειψη ενέργειας, αλλά και δυσαρμονία στο σύστημα των μεσημβρινών του σώματος (οι μεσημβρινοί κατά την παραδοσιακή ανατολική ιατρική, είναι κανάλια που μέσα τους ρέει η ζωτική ενέργεια (chi) και έχουν σχέση με όλες τις λειτουργίες του ανθρώπου).

 

Κατόπιν ο εξεταζόμενος αφού ήπιε νερό ενεργοποιημένο με το Bio Disc, υποβλήθηκε πάλι σε έλεγχο προσδιορισμού της φυσικής του κατάστασης. Ο έλεγχος αυτός έδειξε ότι το ενεργειακό του επίπεδο επανήλθε σε φυσιολογικά όρια και η δυσαρμονία στο σύστημα των μεσημβρινών του μειώθηκε από το 48% στο 34%. Αυτό δείχνει την επίδραση της κατανάλωσης ενεργοποιημένου νερού για μία φορά. (Ας σκεφτούμε τι θα μπορούσε να γίνει αν πίναμε συνεχώς ενεργοποιημένο νερό!)

 

 

 

                                                                                                

Αιμοσφαίρια πίνοντας Bio Water                 Αιμοσφαίρια πίνοντας Tap Water

 

Οφέλη που έχουν γνωστοποιηθεί για το Bio Disc

 • Αποτοξινώνει, αναζωογονεί και ενυδατώνει τα σωματικά κύτταρα και σε μοριακό και επίπεδο ατόμου.
 • Αυξάνει τα επίπεδα οξυγόνωσης του αίματος και των ιστών, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθά την αποτοξίνωση από ελεύθερες ρίζες, την αποτοξίνωση του ήπατος και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.
 • Δυναμώνει τους χημικούς δεσμούς μέσα στο DNA προστατεύοντας τους από την φθορά.
 • Αντιμετωπίζει την αρθρίτιδα, καταπολεμά το ουρικό οξύ στην ουρική αρθρίτιδα, τις φλεγμονές και άλλες πολλές παθήσεις.
 • Καθυστερεί και επιβραδύνει την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων.
 • Ενεργοποιεί τα ένζυμα.
 • Μειώνει τα σημάδια γήρανσης βοηθώντας το δέρμα να δείχνει πιο υγιές και πιο νεανικό.
 • Μειώνει στο ελάχιστο οποιοδήποτε ενεργειακό μπλοκάρισμα στο σώμα και καταπολεμά την κούραση και το στρες.
 • Εξισορροπεί τις ενέργειες «Ying και Yang» και δημιουργεί τη Ζωτική Δυναμική Ενέργεια («Chi»).
 • Ενισχύει τη νοητική λειτουργία και την αντίληψη.
 • Εξουδετερώνει τις συνέπειες των βλαβερών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (electro smog) π.χ. την ακτινοβολία από τα κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, φούρνους μικροκυμάτων, κλπ.
 • Βελτιώνει και εναρμονίζει τα στάδια του ύπνου.

               

Τεχνικές προδιαγραφές του Bio Disc

Περιγραφή : Στρογγυλό διαφανές γυαλί

Διάμετρος : 90 χιλιοστά (9 cm)

Πάχος :       10 χιλιοστά (1 cm)

 

 Οδηγίες φροντίδας για το Bio Disc


 • Το Bio Disc είναι από γυαλί και είναι εύθραυστο, λόγω τεχνολογίας τήξης. Να το κρατάτε με προσοχή.
 • Μην εκθέτετε το Bio Disc σε χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες, γιατί μπορεί να ραγίσει ή να σπάσει.
 • Μην τοποθετείτε το Bio Disc στην κατάψυξη.
 • Έχετε το Bio Disc μαζί σας, όπου βρίσκεστε για να εναρμονίζετε το ενεργειακό σας πεδίο.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : το Bio Disc δεν κάνει αποχλωρίωση του νερού αλλά ο οργανισμός δεν «το αναγνωρίζει» διότι έχει γίνει αλλαγή της μοριακής δομής του νερού. Αυτό διαπιστώνεται με την βελτίωση της γεύσης του. Επίσης το διαφορετικό ενεργειακό «περιβάλλον» στο νερό ωφελεί όλους τους οργανισμούς (π.χ. φυτά, ψάρια, ζώα, κλπ). Είναι θέμα κβαντικής μηχανικής.

Να μη χρησιμοποιείται το Bio Disc σε αντικατάσταση της φαρμακευτικής αγωγής ή θεραπείας. Μπορεί να χρησιμοποιείται συμπληρωματικά με τις ιατρικές αγωγές και συνταγές. Το Bio Disc είναι μια συσκευή ευεξίας κι όχι ένα φάρμακο.

 

Οι πληροφορίες που δίνονται σε αυτή την ιστοσελίδα δεν μπορούν, ούτε πρέπει να υποκαταστήσουν οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση, γνώμη, αξιολόγηση ή θεραπεία.

 

FUTURELIFE HELLAS | BY WeHitch M.I.K.E.
Κατασκευή E-shop WeHitch
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.